Menu Sluiten

‘Graag trek ik mij terug en werk ik aan de ideeën die in mijn hoofd ronddwalen.’

‘Superleuk dat je hier bent! Naast het ontwerpwerk voor klanten van Studio Vierkant heb ik regelmatig inspiratie, een verlangen naar een product of een creatieve uitspatting. Daarom is Stukje Vierkant ontstaan! Als stok achter de deur voor mezelf en om te delen met jou.’

P1090859

Stukje voor stukje

Regelmatig kan ik ’s avonds niet slapen. Oké. Soms omdat de kids mij wakker houden, maar vaak omdat ik een idee heb. Ik ben het dan he-le-maal aan het uitwerken in mijn hoofd. Grootse plannen, waarvan vele nooit uitgewerkt worden. Onder de deken, zodat ik mijn man niet wakker maak, typ ik alles in mijn telefoon. Ik probeer opnieuw te slapen, bedenk een mooie tagline, kan opnieuw niet slapen tot ik hem genoteerd heb. Ga zo maar door. Heel leuk natuurlijk, maar frustrerend als ik de volgende ochtend moe opsta. Soms begrijp ik dan niet waarom dít mij zo lang wakker gehouden heeft. Maar het gebeurt regelmatig dat het idee blijft hangen. Alleen het uitwerken… schiet er bij in.

‘Inspiratie zit in de kleine dingen.
Ideeën blijven te vaak alleen in mijn hoofd.’

Heel leuk, zo’n creatief brein. Maar mijn takenlijstjes, planning en verantwoordelijkheden in werk en gezin maken dat ik weer over ga tot de orde van de dag. Het ontwerpproces van mijn idee wordt uitgesteld. Opnieuw.

Zo startte de wens van een eigen webshop. Op vrije momenten in mijn agenda kwam hij stukje bij beetje tot leven. Het kreeg de prio. Nu hij er is kan ik vaker de ruimte pakken om ideeën uit te werken. Het zijn ideeën die ontstaan tijdens een gesprek, wandeling, het voorlezen van de kids of…. in de nacht. Nu heeft het een extra doel. Namelijk het delen met jou.

Wat leuk dat jij de tijd neemt in dit digitale ontwerpbureau! Als ik je ergens mee kan helpen, laat het gerust weten!

Stel je vraag Samenwerken? Leuk!